top of page
  PREDAVAČI   
Soft Skills Academy 2023.
Tijana Radulović, United_edited.jpg

TIJANA RADULOVIĆ

Talent Acquisition Lead & HR Business partner

United.Cloud

Tijana je diplomirani psiholog, senior HR, trener i coach, sa više od 10 godina iskustva u ljudskim resursima, ali pre svega razvoju ljudi. Tijana je u svom iskustvu prošla kroz nekoliko industraja, a neke od njih su telekomunikacija, bankarstvo, sportski entertainment i softwersko produktni razvoj.

 

Tijana je trenutno na poziciji senior HR business partnera i talent lead u kompaniji United Cloud, jednom od najvećih inovativnih centara u regionu.Tijana uživa u aktivnoj ulozi u osmišljavanju i isporuci različitih treninga i razvojnih programa. Velik je dijapazon tema koje Tijana drži u svojim programima, a najčešće su to teme Liderstva i upravljanje ljudima, coaching za menadžere, različite komunikacione teme i upravljanje promenama. 

Tijana Radulović
Marija Živković (3)_edited.jpg

MARIJA ŽIVKOVIĆ

Psihološkinja i psihoterapeutkinja

Psihološko savetovalište Mozaik

Marija Živković je psiholog i kognitivno -bihevioralni psihoterapeut u Savetovalištu „Mozaik“ sa više od 20 godina radnog iskustva.

 

Poslednjih sedam godina radi kao spoljni saradnik, predavač i trener. Držala je različita predavanja i radionice o asertivnoj komunikaciji, komunikacijskim veštinama i kreativnom razmišljanju u biznisu kao deo dodiplomskog akademskog obrazovanja za izvanredne studente.

 

Marija je držala radionice o razvoju liderstva, upravljanju učinkom, komunikaciji i obuci programa trenera. Radila je kao specijalista za učenje i razvoj u UniCredit banci. Pružala je psihološku podršku izbegličkom stanovništvu u izbegličkom kampu Preševo. Osmišljavala je i vodila radionice za lični razvoj. Bila je tutor u Engleskoj poslovnoj školi u Beogradu, partner Univerziteta Heriot-Vatt, UK, radila na poziciji konsultanta za učenje i razvoj zaposlenih.

Mrija Živković
Maja Gabrijan_edited.jpg

MAJA GABRIJAN

Executive coach & Business trainer

@The Academy of Executive Coaching

Maja Gabrijan ima dvadesetogodišnje iskustvo u radu sa ljudima, bavi se njihovim razvojem kroz edukaciju i coaching.

 

Sertifikovani je executive coach, trener i predstavnik  Akademije za executive coaching iz Velike Britanije (www.aoec.com) specijalizovane za coaching unutar organizacija. Diplomirani je komunikolog sa dodatnom edukacijom iz psihologije i oganizacionog razvoja, bavila se komunikacijom i odnosima sa javnošću, a više od pola karijere posvetila je ljudskim resursima, postavljanjem sistema za upravljanje i razvojem timova unutar organizacija.

 

Profesionalno iskustvo sticala je i u javnom i u privatnom sektoru, te kombinaciju tih znanja koristi za kvalitetan razvoj organizacija upravo kroz timski i individulani rad sa ljudima.

Maja Gabrijan
Vesna Laković_edited.jpg

VESNA LAKOVIĆ VAN KEMPEN

Training Specialist

@ Bujoo Education 

Vesna Laković Van Kempen poslednjih 14 godina kreira programe i edukacije prilagođen potrebama današnjice.

 

Vesna vodi treninge ličnog i profesionalnog razvoja, kao pionir na našim prostorima iz pravaca koji se zasnivaju na praksi Mindfulness-a. Inovacija, izazov i rast (sa dozom avanturizma!) su važne vrednost u njenom radu te je neko vreme provela i na Tajlandu u centru za oporavak od bolesti zavisnosti New life foundation radeći kao savetnica.

 

Danas je mentorka mladim ženama preduzetnicama iz Azije u sklopu organizacije Wedu i deo komiteta za različitost, jednakost i uključenost u Center for Mindful self-compassion iz Amerike.

Vesna Laković Van Kempen
Ivana Todorovic (2)_edited_edited.jpg

IVANA TODOROVIĆ

Group Change and Communications Lead

@ Coca-Cola HBC

Ivana Todorović ima više od 15 godina iskustva u oblasti komunikacija i marketinga, a poslednje dve godine bavi se upravljanjem promenama u globalnom timu kompanije Coca-Cola Hellenic.

 

Diplomirana je komunikološkinja Fakulteta političkih nauka u Beogradu, a kako je svakodnevno učenje jedna od njenih najvažnijih životnih vrednosti tokom karijere je završila je mnoge formalne i neformalne obuke- sertifikovani je executive coach, Scrum Master i završila je Londonsku školu za odnose sa javnošću.

 

Izučavajući kreativnost, osmislila je Smišljalice - društvenu igru za decu koja razvija maštu, podstiče divergentno razmišljanje, unapređuje izražavanje i pisanje jer se uz nju smišljaju rečenice, stihovi, pesme i priče na zabavan način. Voli da uči, piše, čita i da provodi aktivno vreme u prirodi koja je njen neiscrpni izvor inspiracije.

Ivana Todorović
Jelena Mikić
Jelena Mikić_Represent Academy

JELENA MIKIĆ

Jelena Mikić ima preko 16 godina iskustva u komunikacijama, na različitim pozicijama. Njena specijalnost su strateške, korporativne i krizne komunikacije. Na poziciji regionalnog direktora osnovala je kancelarije Represent Communications u Banjaluci, Sarajevu i Skoplju. Kao direktor razvoja pokrenula je brojne procese i formirala nove proizvode na nivou Represent Systema, a kao direktan rezultat razvoja edukacije razvila se nova i najmlađa jedinica Represent Academy.

 

Autor komunikacijskih strategija i brojnih eksternih i internih komunikacijskih materijala za CEFTU, Wizz Air, UNDP „Jačanje uloge parlamenta“, projekat „Konkurencija i zapošljavanje“ za Republički sekreterijat za javne politike, Savet tužilaca Severne Makedonije, EPS, Elektrodistribuciju Republike Srpske, Regional Challenge Found i mnoge druge. Trener je kriznih komunikacija i stalni predavač na Londonskoj školi za odnose sa javnošću u Beogradu, Sarajevu i Skoplju.

Srdjan Karanović_edited.jpg

SRĐAN J. KARANOVIĆ

Acting Professor

@ Fakultet dramskih umetnosti

Srđan J. Karanović je redovni profesor na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Srđan predaje pedagogiju glume pri Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.Dobitnik je nekoliko nagrada među kojima su: "Dr Branivoj Đorđević", koja se dodeljuje najboljem studentu dikcije, Srebrne medalje Univerziteta umetnosti za uspešan i predan umetnički i stručni rad na FDU, "Zlatne značke" Kulturno-prosvetne zajednice Srbije kao i dve nagrade za doktorski umetnički projekat "Ne oklevaj! Improvizuj!"- Specijalnog priznanja za unapređenje pedagoških metoda u umetničkom obrazovanju i razvoju u oblasti glume na festivalu FIST i Specijalne nagrade za pedagoški rad na Međunarodnom pozorišnom studentskom festivalu Kestenburg u Banja Luci.

Kao predstavnik Fakulteta dramskih umetnosti učestvovao je na više festivala pozorišnih akademija u zemlji i inostranstvu. Ostvario je više od 20 uloga u pozorištima, kao i brojne uloge u domaćim i stranim televizijskim serijama, filmovima i radio-dramama.Jedan je od osnivača Studija glume "Četvrti zid" pri Domu kulture Studentski grad.Vodi Master klas u okviru“ Škole glume i govora“ pri Omladinskom pozorištu Dadov. Srđan je godinama bio angažovan i kao spiker i voditelj nekoliko emisija na televizijama i radio stanicama na Trećem programu Radio Beograda, BK Telekomu, RTS-u, TV FOKS-u i TV Prva.

Srđan J. Karanović

15% popust na prijave do 31. marta - cena sa popustom 1173 EUR NETO,

uz uplatu 50% kotizacije do 05. aprila, a preostalih 50% kotizacije do 05. maja

10% popust na prijave do 08. aprila - cena sa popustom 1242 EUR NETO,

uz uplatu 50% kotizacije do 12. aprila, a preostalih 50% kotizacije do 12. maja

7% popust na prijave do 15. aprila - cena sa popustom 1284 EUR NETO,

uz uplatu 50% kotizacije do 30. aprila, a preostalih 50% kotizacije do 12. maja

Hvala na prijavi.
Šaljemo Vam uskoro sve informacije.

Prijava Soft Skills 202. Predavači
bottom of page