top of page

Vesti

 
Content Academy SUPER POPUST

 SUPER POPUST OD 30%

Međunarodno sertifikovana škola Content Academy sadrži  ključne module za kreiranje efektnog web sadržaja . Tokom predavanja ćeš u potpunosti ovladati profesionalnim znanjem o tome kako da plasiraš svoje proizvode ili usluge u savremenom poslovnom okruženju.

Stečeno znanje će ti pomoći da razvijaš sopstveni biznis ili da postigneš najbolje rezultate ukoliko radiš kao stručnjak za marketing i komunikaciju. Najreprezentativniji predavači iz regiona i Srbije preneće ti svoje dragoceno znanje i iskustvo.

 SUPER POPUST OD 30%

U današnjem globalnom, poslovnom svetu kompanije biju bitke da zadrže i privuku talente. Kako bi privukle bolje zaposlene kompanije su poslednjih godina počele da koriste principe i prakse brendiranja u oblasti ljudskih resursa. Razumeti šta privlači talentovane regrute u kompaniju pruža važne uvide kadrovima iz ljudskih resursa.

Razumećete odakle da krenete kad postavljate strategiju Employer Branding-a i šta ta strategija treba da podrazumeva, koja je vrednosti brenda poslodavca.

 18. godina u Srbiji: 

London School Of Public Relations

Od 2004. godine sprovodimo sertifikovanu Londonsku škola za odnose s javnošću u Srbiji. Jedini smo međunarodno priznat program ove vrste u regionu i prepoznati po Continuing Professional Development (CPD) sertifikatu.


32 generacije su završile naš program, a među njima predstavnici skoro svih vodećih multinacionalnih i domaćih kompanija, međunarodnih organizacija, ambasada, državnih preduzeća, medija, marketinških agencija iz zemlje i regiona.