top of page
Conference_edited.jpg

  JAVNI     

  NASTUP  

Radimo 1:1 sa klijentom

u kontinuitetu ili projektno.

  Pružamo podršku u sledećim oblastima:   

  • Osnaživanje javnog nastupa – rad u trajanju od tri, šest meseci ili duže

  • Priprema za specifični javni nastup – rad u trajanju od jednog do tri meseca

  • Lični brending – kreiranje vašeg nastupa u medijima, na društvenim mrežama, podrška pri javnim izlaganjima i savetovanje*

* U određenim segmentima radimo zajedno sa agencijom Represent Communications, vodećom agencijom za PR, odnose sa medijima i integrisane komunikacije u regionu. Na taj način pružamo vašem timu i donosiocima odluka potpunu podršku i celokupna rešenja. U mogućnosti smo da usluge konsaltinga ponudimo u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Ksenija Karić, Schneider Electric

KSENIJA KARIĆ

Country General Manager

Schneider Electric

Verujem da je rad na sebi i daljem usavršavanju nudi beskonačno mnogo mogućnosti i daljih opcija u životu. 

Ponekad čak i sebe preispitujem da li su stvarno sve te teme i veštine meni potrebne ali se brzo razuverim pošto se vreme u kome živimo konstanto menja i traži brzu adaptaciju .

Sa Represent Akademijom sarađujemo dugi niz godina i lično i korporativno i uvek sam pozitivno iznenađena kako se brzo i vešto prilagođavaju i nađu odgovor, trening, kurs za sve moje izazove.

 

Sjajan tim !

Branislav Krivokuća_Mikron.jfif

BRANISLAV KRIVOKUĆA

Chief Executive Officer

MIKRON

Uz pomoć Jelene Mikić i Represent Academy uspeo sam da osvestim koje su to moje snage kada je u pitanju javni nastup i da ih dodatno ojačam.

 

Trening mi je pomogao da razumem koji su to najbolji načini za prenošenje određene poruke, kao i šta sve poruka treba da sadrži kako bi bila prihvaćena na najbolji mogući način.

 

A pored toga što sam mnogo naučio, atmosfera na treningu je bila takva da smo se sjajno zabavljali. 😊

bottom of page