top of page

Šta kažu POLAZNICI naših škola i treninga

ANAMARIJA MATIĆ

Belgrade Airport

“Seminar “Employer branding u praksi” bio je moj prvi susret sa ovom temom na sistematizovan način. Na jednom mestu okupio je kolege iz Ljudskih resursa i Komunikacija različitih kompanija, koji će zajedno i timski, ovu važnu oblast uvesti među svoje zaposlene. Interaktivne radionice, “igrice”, “vežbe” i mini-projekti, zanimljivi predavači, divni organizatori i lepota prostora u kojem smo boravili uz zeleno planinsko okruženje, obogatili su moj doživljaj i inspirisali me na proširenje znanja iz #EB.”

IGOR RALIĆ

Belgrade Airport

Seminar “Employer branding u praksi” mi je pomogao da kroz zanimljiva predavanja steknem prva šira znanja iz ove oblasti, ali i da bolje shvatim značaj i ulogu tima Komunikacija u ovom procesu. Sjajan vikend bio je prilika da se steknu nova prijateljstva i da se kroz druženje razmene  poslovna iskustva, a samim tim i razviju nove ideje. Radujem se nekim budućim seminarima 😊

MINA KALEZIĆ

Ministarstvo odbrane Crne Gore

Ovom prilikom bih još jednom zahvalila na tome što ste mi omogućili da pratim LSPR obuku u online formatu, ali i da pohvalim organizaciju obuke i cijelu strukturu. Naravno, prvu posjetu Beogradu iskoristiću za posjetu vašim kancelarijama i upoznavanjem sa Vama i ostatkom kolektiva.

BRANKA PETRONIJEVIĆ

Adver City doo

Najlepše vam hvala na izuzetnoj organizaciji svih dosadašnjih predavanja, srdačnom gostoprimstvu i nesebičnoj podršci tokom prethodnih nedelja. U profesionalnom pogledu, LSPR je za mene posebno i dragoceno iskustvo. Nadam se da će biti prilike i da ja vas ugostim u Nišu.

MARIJA MIJATOVIĆ

Loft 19

"Iako sam se godinama bavila odnosima sa javnošću i komunikacijama, krizne komunikacije su mi ostale na listi želja za bolje upoznavanje. Nakon masterklasa na temu kriznog PR-a mogu da kažem da su se moji apetiti još više produbili jer se radi o zaista ozbiljnoj oblasti i ozbiljnim veštinama koje su potrebne da se tom oblašću ovlada. Takođe, naučila sam neke stvari sa kojima sam se samo delimično susretala tokom dosadašanjeg rada, a neke su mi bile sasvim nepoznate. Ono što je možda najveća lekcija je koliko se krizni PR oslanja na strateško planiranje mnogo pre nego što se ukaže potreba za istim i koliko je domaćim kompanijama potrebno edukacije na ovu temu."

NIKOLA ĐUKIĆ 

ANAMARIJA MATIĆ 

Belgrade Airport

"I pored mnogo iskustva u oblasti krizne komunikacije, uvek je dobro biti u formi kada je ova tema u pitanju. Radionica nam je bila izuzetno značajna, jer smo još jednom, sa izuzetnim predavačem i sjajnim učesnicima, imali priliku da na praktičan način istražimo kako drugi vide poruku koju želimo da pošaljemo, sagledati sve aspekte ovakve aktivnosti, te kako mogu uticati na brend i percepciju kompanije. Važno nam je i to što smo imali priliku i da čujemo iskustva kolega iz drugih kompanija, njihove primere i praksu kada je ovaj tip komunikacija u pitanju."

BORJANA VIĆENTIJEVIĆ

Energoprojekt

Veoma sam zadovoljna vremenom koje sam provela u Londonskoj školi za odnose sa javnošću. Predavači su nas podsetili na neka stara znanja koja smo možda zaboravili, a kroz primere i dobru praksu otkrili i brojne nove tajne "zanata". Dosta smo učili, ali smo se i dobro smejali, što je za svaku pohvalu.

IVANA ŠANTIĆ

PRspective

Ogromno hvala Londonskoj školi za svo pruženo znanje, ohrabrili ste me da pokrenem agenciju.

Odlični predavači, metode učenja, fenomenalna radna atmosfera, domaćini i pregršt izuzetno korisnih stručnih saveta. Ponosna sam što sam učila od najboljih!

ANĐELA PETROVIĆ

Veliki pozdrav i hvala Londonskoj školi za odnose sa javnošću gde sam upoznala divne i različite ljude iz brojnih sfera poslovanja!

Najveći utisak su mi ostavili fantastični predavači, koji su nam u jednostavno i zanimljivo osmišljenim radionicama vrlo uspešno preneli svoja znanja i iskustva. Šaljem vam polaznika za sledeću LSPR generaciju!

MARINA ALEKSIĆ

Coca Cola HBC

LSPR preporučujem svima, ne samo osoba koje se bave poslom vezanim za odnose sa javnošču.

LSPR mi je dao samopouzdanje da govorim pred ljudima, počela sam da primećujem više detalja u komunikaciji, da vidi određene taktike koje organizacije koriste u eksternoj komunikaciji, a počela sam i više da pratim vesti i da se informišem o dešavanjima u zemlji i svetu.

MIROSLAVA OBADIĆ

Portparol JP "Kikinda"

Zahvaljujući Londonskoj školi za odnose sa javnošću uspela sam da usavršim znanja i veštine, izvučem ono najbolje i da predvidim moguće nedoumice u javnosti što mi je dosta pomoglo i u pripremi za javni nastup

SARA JOVIĆ

IMAGEteam

Londonska škola za odnose sa javnošću (LSPR) se u mojoj praksi pokazao kao najprimenjiviji od svih kurseva koje sam pohađala, ne samo po stečenom znanju već i po mreži ljudi čiji deo postanete.

KRISTINA MAKSIMOVIĆ

Represent Communications

Već nakon prvog predavanja, mogla sam da primenim naučeno u svom svakodnevnom radu. LSPR mi je, osim u vezi sa konkretnim, praktičnim pitanjima, bio od izuzetne pomoći u vezi sa sagledavanjem izazova iz različitih uglova, a samim tim i sa sigurnošću u poslu.

MAJA TODOROV RISTIĆ

Ambasada Kraljevine Danske u Srbiji

LSPR mi je otvorio vrata ka jednom novom, uzbudljivom i veoma zahtevnom svetu odnosa sa javnošću. Na zabavan, ali edukativan način, shvatila sam da "obične" društvene mreže pružaju mnogo toga značajnijeg i dubljeg, da se iza naoko jednostavne proslave kompanije nalaze brojni trenuci brižljivog razmišljanja i planiranja, i da je dobra priprema ključ uspeha! IMala sam zadovoljstvo da upozna neke divne ljude, da naučim i važne velike stvari i korisne detalje, koje danas sa uživanjem koristim na poslu. Hvala svima!

FILIP VIDIĆ

B2 Holding Kapital d.o.o. Beograd

LSPR je sjajna investicija za sve one koji žele da nauče nešto više iz PR-a.

Profesionalni predavači, prijateljski pristup svakom polazniku, aktuelne teme i primeri iz prakse su sasvim dovoljan razlog da svoje slobodno vreme investirate u ovu edukaciju.

bottom of page