top of page

Partneri

 
1.png

Međunarodno sertifikovana Londonska škola za odnose s javnošću omogućava lični i profesionalni razvoj kroz sticanje praktičnog znanja iz oblasti PR-a i komunikacije.

Od 2004. godine sprovodimo sertifikovanu Londonsku škola za odnose s javnošću u Srbiji, jedini međunarodno priznat program ove vrste u regionu - Continuing Professional Development (CPD) sertifikat.

Diploma je priznata i verifikovana od strane mnogih međunarodnih stručnih organizacija, među kojima su Continuing Professional Development (CPD), Institute of Training & Occupational Learning (ITOL), International Communications Consultancy Organisation (ICCO), National Union of Journalists (NUJ), kao i najvećih svetskih konsultantskih i PR agencija kao što su Hill+Knowlton Strategies, Porter Novelli i Weber Shandwick.

London School of Public Relations

LSPR
2.png

Podcast.rs čini tim pionira podkast industrije na zapadnom Balkanu,

sa preko dvadeset godina iskustva u u radu sa audio i video formatima.
 

Njihova turn key produkcija za kreiranje podkast sadržaja, omogućavajući vam da na najbolji način prenesete svoju marketinšku poruku kroz moderan pristup narativnim, dokumentarnim i drugim formama podkasta.
 

Podkast serijale pažljivo kreiramo u skladu sa vašim brend identitetom i aktuelnom kampanjom. Sa našom ekspertizom i kreativnošću, vaša kampanja će se istaći u masi i osigurati ne samo veliku vidljivost, već i povećanje brend svesti i lojalnosti vaših klijenata.


Posetite Podcast.rs

Podcast.rs
3.png

Centar za studije budućnosti je razvojni ekosistem čija je misija demokratizacija strategijske dalekovidosti. Domen našeg delovanju su studije budućnosti, kao i strategija, projekti i komunikacija.

 

Kroz različite oblike učenja, profesionalnu sertifikaciju i namensko angažovanje, Centar osnažuje pojedince, organizacije i institucije da usvoje razmišljanje o budućnosti kao svoj operativni sistem.

Naš ekosistem je baziran na kolaborativnoj platformi za zajedničko delovanje više partnera, čime gradimo okvir i proces koji omogućava sagledavanje budućnosti, odabir strateških opcija, realizaciju glavnih ciljeva i uspešnu promenu narativa kroz čiju prizmu gledamo na svet.

Pročitajte više na Centar za studije budućnosti

Centar za studie budućnosti
5.png

Centar E8 je usmeren na rad sa mladim ljudima širom Srbije. Inovativnim kampanjama, upotrebom društvenih mreža i raznovrsnim metodologijama rada edukujemo mlade na teme zdravi stilovi života, rodna ravnopravnost, prevencija nasilja i značaj aktiviranja u društvu. Naš tim čine mladi eksperti i ekspertkinje u procesima zagovaranja i lobiranja u oblasti omladinske politike, edukaciji, organizaciji kampanja od javnog značaja koji aktivno rade na polju ljudskih prava u Srbiji.

Centar E8 je omladinska organizacija usmerena na rad sa mladim ljudima širom Srbije. Inovativnim kampanjama, upotrebom društvenih mreža i raznovrsnim metodologijama rada edukujemo mlade na teme zdravi stilovi života, rodna ravnopravnost, prevencija nasilja i značaj aktiviranja u društvu.

Pročitajte više na Centar E8

Centar E8
4.png

Ono što danas zovemo istorijom Reflektor teatra, počelo je u leto 2011. godine, u okviru Centra E8 i regionalne mreže Inicijativa mladića (Young Man Initiative), kada smo došli na ideju da svoj omladinski i aktivistički rad na prevenciji rodno zasnovanog nasilja, prikažemo kroz edukativnu pozorišnu predstavu.

U njoj, sedmorica mladića – koji nisu glumci, ni studenti glume, govore o rodu, rodnoj ravnopravnosti i rodno zasnovanom nasilju, s kojim su se sretali u odrastanju.

Predstava je nastajala kroz višemesečni, umetnički, edukativni i istraživački proces, u kom su mladi izvođači, ujedno i koautori. Osnovna ideja, bila je da se mladićima, zainteresovanim za glumu i pozorište, pruži prilika da svoja lična iskustva i zapažanja o odrastanju, oblikuju u scenske materijale, uz pomoć i podršku pozorišnih profesionalaca.

Pročitajte više na Reflektor teatar

Reflektor teatar
6.png

Ko smo mi?

 

Neprofitna, ekspertska organizacija, koja pruža tehničku podršku reprezentativnim institucijama širom sveta, fokusirajući se na politiku i zakonodavstvo, nadzor, izborne procese, institucionalnu reformu, komunikaciju i domet.

 

Zašto smo ovde?

 

Pružiti efikasnu i prilagođenu podršku novim demokratskim parlamentima i vladama, omogućavajući im da obavljaju svoje funkcije na nacionalnom, podnacionalnom i opštinskom nivou, posvećeni principima vladavine prava, odgovornosti, reprezentativnosti i učešća građana.

Pročitajte više na European Centre for Representative Democracy (ECRD)

ECRD
bottom of page