top of page

Marija Andrić
Manager @ Represent Academy

Marija je svoju karijeru u komunikacjama započela pre 14 godina u agencji McCann Erickson Public Relations (sadašnji Represent Communications).

 

Danas u okviru tima Represent academy radi na osmišljavanju i implementaciji edukativnih programa za osobe koje  uglavnom dolaze iz PR i komunikacijskih sektora. Pored toga prati promotivne aktivnosti na portalima i društvenim mrežama, osmišljava sa timom kampanje i video materijale za društvene mreže, piše eksterni newsletter, razne vrste intervjua za predavače i promotivne tekstove za programe.

 

Sa klijentima radi na unapređenju njihovog javnog nastupa, radi na pripremi ključnih poruka, piše blogove i postove za LinkedIn mrežu. Tokom višegodišnjeg rada u agenciji na različitim pozicijama od ličnog asistenta direktora, do organizatora timova i praćenja rada na projektima u polju edukacije stekla je najviše različitog iskustva baš zato što je svaka od pozicija zahtevala i pripremu ili rad na nekoj vrsti  edukativnog programa.Radila je sa klijentima kao što su Elektroprivreda Srbije, DHL, Siemens, MK Grupa i drugi.  Master inženjer na FON-u, neguje svoju radoznalost na internetu  i motivaciju  u okruženju ljudi koji znaju više od nje.

bottom of page