top of page
  PREDAVAČI   
Soft Skills Academy 2023.
Tijana Radulović, United_edited.jpg

TIJANA RADULOVIĆ

Talent Acquisition Lead & HR Business partner

United.Cloud

Tijana je diplomirani psiholog, senior HR, trener i coach, sa više od 10 godina iskustva u ljudskim resursima, ali pre svega razvoju ljudi. Tijana je u svom iskustvu prošla kroz nekoliko industraja, a neke od njih su telekomunikacija, bankarstvo, sportski entertainment i softwersko produktni razvoj.

 

Tijana je trenutno na poziciji senior HR business partnera i talent lead u kompaniji United Cloud, jednom od najvećih inovativnih centara u regionu.Tijana uživa u aktivnoj ulozi u osmišljavanju i isporuci različitih treninga i razvojnih programa. Velik je dijapazon tema koje Tijana drži u svojim programima, a najčešće su to teme Liderstva i upravljanje ljudima, coaching za menadžere, različite komunikacione teme i upravljanje promenama. 

Tijana Radulović
Ana Perović_edited.jpg

ANA PEROVIĆ

Master kliničke psihologije
Konstruktivistička psihoterapeutkinja

Ana Perović je psihološkinja i psihoterapeutkinja iz Beograda koja u svom pristupu voli da integriše konstruktivističku psihoterapiju, kao svoje primarno uporište, sa elementima mindfulness praksi i telesne psihoterapije. Dosadašnji karijerni put doveo ju je u kontakt sa psihoterapijskim i koučing radom s klijentima iz različitih krajeva sveta, a profesionalno se usavršavala u Berlinu (IPU Berlin) i Zagrebu (Somatic Experiencing International). Veruje da je proces terapije i koučinga kokreacija u kojoj zajedno gradimo bezbedno i podržavajuće okruženje za rast pojedinca, odnosa ili tima.


Kao korporativni konsultant za mentalno zdravlje, radi sa kompanijama kojima treba podrška u navigiranju tranzicija unutar kolektiva i/ili kompanijama koje traže prilagođeni program dobrobiti za svoje zaposlene. Obuke koje je do sada pružala odnosile su se na: osnove brige o mentalnom zdravlju na radnom mestu, prevenciju sagorevanja na radnom mestu, pružanje konstruktivnog fidbeka, prevladavanje usamljenosti u radu na daljinu, empatiju i psihološku bezbednost na radnom mestu. Kao autor i predavač na teme iz oblasti mentalnog zdravlja, kreirala je brojne webinare, pisala članke i javno govorila o temama kao što su depresija, usamljenost, psihološka bezbednost, traumatska iskustva, sreća, mentalno zdravlje mladih, razvijanje zadovoljavajućih partnerskih i profesionalnih odnosa.

Detaljnije o njenom pristupu i nastupima.

Ana Perović
Marija Živković (3)_edited.jpg

MARIJA ŽIVKOVIĆ

Psihološkinja i psihoterapeutkinja

Marija Živković je psiholog i kognitivno -bihevioralni psihoterapeut sa više od 20 godina radnog iskustva.

 

Poslednjih sedam godina radi kao spoljni saradnik, predavač i trener. Držala je različita predavanja i radionice o asertivnoj komunikaciji, komunikacijskim veštinama i kreativnom razmišljanju u biznisu kao deo dodiplomskog akademskog obrazovanja za izvanredne studente.

 

Marija je držala radionice o razvoju liderstva, upravljanju učinkom, komunikaciji i obuci programa trenera. Radila je kao specijalista za učenje i razvoj u UniCredit banci. Pružala je psihološku podršku izbegličkom stanovništvu u izbegličkom kampu Preševo. Osmišljavala je i vodila radionice za lični razvoj. Bila je tutor u Engleskoj poslovnoj školi u Beogradu, partner Univerziteta Heriot-Vatt, UK, radila na poziciji konsultanta za učenje i razvoj zaposlenih.

Mrija Živković
Maja Gabrijan_edited.jpg

MAJA GABRIJAN

Executive coach & Business trainer

@The Academy of Executive Coaching

Maja Gabrijan ima dvadesetogodišnje iskustvo u radu sa ljudima, bavi se njihovim razvojem kroz edukaciju i coaching.

 

Sertifikovani je executive coach, trener i predstavnik  Akademije za executive coaching iz Velike Britanije (www.aoec.com) specijalizovane za coaching unutar organizacija. Diplomirani je komunikolog sa dodatnom edukacijom iz psihologije i oganizacionog razvoja, bavila se komunikacijom i odnosima sa javnošću, a više od pola karijere posvetila je ljudskim resursima, postavljanjem sistema za upravljanje i razvojem timova unutar organizacija.

 

Profesionalno iskustvo sticala je i u javnom i u privatnom sektoru, te kombinaciju tih znanja koristi za kvalitetan razvoj organizacija upravo kroz timski i individulani rad sa ljudima.

Maja Gabrijan
Vesna Laković_edited.jpg

VESNA LAKOVIĆ VAN KEMPEN

Training Specialist

@ Bujoo Education 

Vesna Laković Van Kempen poslednjih 14 godina kreira programe i edukacije prilagođen potrebama današnjice.

 

Vesna vodi treninge ličnog i profesionalnog razvoja, kao pionir na našim prostorima iz pravaca koji se zasnivaju na praksi Mindfulness-a. Inovacija, izazov i rast (sa dozom avanturizma!) su važne vrednost u njenom radu te je neko vreme provela i na Tajlandu u centru za oporavak od bolesti zavisnosti New life foundation radeći kao savetnica.

 

Danas je mentorka mladim ženama preduzetnicama iz Azije u sklopu organizacije Wedu i deo komiteta za različitost, jednakost i uključenost u Center for Mindful self-compassion iz Amerike.

Vesna Laković Van Kempen
Ivana Todorovic (2)_edited_edited.jpg

IVANA TODOROVIĆ

Group Change and Communications Lead

@ Coca-Cola HBC

Ivana Todorović ima više od 15 godina iskustva u oblasti komunikacija i marketinga, a poslednje dve godine bavi se upravljanjem promenama u globalnom timu kompanije Coca-Cola Hellenic.

 

Diplomirana je komunikološkinja Fakulteta političkih nauka u Beogradu, a kako je svakodnevno učenje jedna od njenih najvažnijih životnih vrednosti tokom karijere je završila je mnoge formalne i neformalne obuke- sertifikovani je executive coach, Scrum Master i završila je Londonsku školu za odnose sa javnošću.

 

Izučavajući kreativnost, osmislila je Smišljalice - društvenu igru za decu koja razvija maštu, podstiče divergentno razmišljanje, unapređuje izražavanje i pisanje jer se uz nju smišljaju rečenice, stihovi, pesme i priče na zabavan način. Voli da uči, piše, čita i da provodi aktivno vreme u prirodi koja je njen neiscrpni izvor inspiracije.

Ivana Todorović

Popusti na prijave do 31. avgusta 

Paket bez coaching sesija

Paket sa coaching sesijama

1 dan po izboru

960 EUR NETO

1280 EUR NETO

270 EUR NETO

864 EUR NETO

1152 EUR NETO

243 EUR NETO

Hvala na prijavi.
Šaljemo Vam uskoro sve informacije.

Prijava Soft Skills 202. Predavači
bottom of page