top of page

  PREDAVAČI  

Employer Branding u praksi 2023.

Nela Deura

NELA DEURA

Employer Branding Consultant

Nela Deura, Employer branding konsultant, marketing i komunikacioni ekspert, već skoro 20 godina uspešno radi na  izgradnji korporativnih brendova, unapređenju korporativnog imidža, dostizanju i održavanju željene reputacije, pozicioniranju kompanija na tržištu, kao i razvoju lojalnih potrošača.

Poslednje četiri godine svoju marketing i komunikacionu ekspertizu oplemenila je, proširila i stavila u službu employer branding-a, radeći za velike multinacionalne kompanije. Fokusirala se na talente, njihovo adekvatno korporativno iskustvo, zadovoljstvo, motivaciju i angažovanje, jer smatra da se samo stvaranjem jedinstvene korporativne kulture i inspirativnog radnog okruženja za talente, kompanija može diferencirati, a uz realizaciju unapred zadatog akcionog plana i adekvatnu promociju, poneti epitet poželjnog poslodavca.

Na pitanje koji je njen omiljeni izazov, odgovara da je to preobražavanje sasvim "običnih" kompanija u poželjnog poslodavca i prepoznatljiv brend na tržištu na kom posluje, a njena najveća strast je postavljanje strategije koja će sve to i omogućiti.

Nela Deura
Krstinja Scepanovic, OTP banka

KRSTINJA ŠĆEPANOVIĆ

Krstinja Šćepanović je HR ekspert koja u svom svakodnevnom poslu kreira i oživljava HR strategiju, vodi brigu o procesima zapošljavanja, intervjuima, selekcijama i zapošljavanjem generalno u OTP banci.

Pod njenim okriljem su i planovi i beneficije zaposlenih, programi za zaposlene kao i bezbednost na radu. Efikasno kreira programe za privlačenje i zadržavanje vrhunskih talenata i radi sa tehničkim timom na dizajniranju, integraciji i implementaciji softverskih sistema za bolju efikasnost ljudskih resursa.

U svojoj 13 godišnjoj karijeri koju je započela u Societe banci vodila je HR u uslovima pandemije, istovremeno sa  procesom integracije sa OTP bankom. Ovaj period je imao i najbolje poslovne rezultate u dosadašnjem radu banke.

Krstinja Šćepanović
Aleksandra Stefanovic, CSL

ALEKSANDRA STEFANOVIĆ

Aleksandra Stefanović je lični poslovni trener koji inspiriše ljude da začine svoj liderski stil i razviju sopstveni recept za liderski uspeh. Aleksandra Stefanović kao konsultant pomaže organizacijama da postave smislene procese rada sa ljudima koji obezbeđuju da se lideri i zaposleni međusobno bolje čuju, vide i razumeju.

Prethodno je radila 25 godina u nekoliko regionalnih i internacionalnih korporacija, a u poslednjih 15 fokus joj je bio na strateškom razvoju zaposlenih. Iskustvo na visokim menadžerskim pozicijama joj je omogućilo da „iz prve ruke“ nauči i razume izvore inspiracije, ali i izazove i bolne tačke liderstva.

Autorka je knjige „Liderstvo u zrnu soli".

Aleksandra Stefanović
2_edited.jpg

ZLATKO GANIĆ

Specijalista za digitalne medije i iskusni strateg sa 10 godina iskustva u oglašavanju. Njegov rad uključuje i tradicionalne i nove medije: TV, radio, štampa, Outdoor, Indoor, Web i društvene mreže. Radio je mnoge kampanje za međunarodne organizacije, komercijalne klijente i NVO (Henkel, Beko, Unilever, Citroen, Peugeot, HP, Molfix, Ulker , Sparkasse Bank, Britanska ambasada, CRS, USAID, Save The Children, IOM).

Bio je zadužen za razvoj medijskih strategija I istraživanje medija na teritoriji BiH, Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Zahvaljujući svom iskustvu postao je uspješan trener digitalnih medija u oblasti Digital Display, Facebook i Instagram oglašavanja, kao i Google ads od teorije do praktičnog rada. Svi učenici njegovih treninga imaju priliku da saznaju zašto je Digital toliko važan, te stiču praktično znanje o tome kako pokrenuti uspješne digitalne kampanje.

Zlatko Gnić
jelena-mikic_edited.jpg

JELENA MIKIĆ

Jelena se trenutno nalazi na funkciji Direktora Represent Academy, a pre toga bila je zadužena za uspostavljanje kancelarija Represent System-a u Bosni I Hercegovini I Severnoj Makedoniji. Njene oblasti ekspertize su strateško planiranje, krizno komuniciranje i rad na projektima finansiranim od strane međunarodnih donora.

 

Radila je kao mentor i trener za kompanije kao što su BOSCH, Nelt, Svetska banka, NIS, AIK Banka, WizzAir, CEFTA, Agencija za državne službenike Federacije BIH I mnogi drugi. Jelena vodi i Master Class krizne komunikacije koji organizuje Represent Academy, i stalni je predavač na Londonskoj školi za odnose sa javnošću u Beogradu, Skoplju i Sarajevu. Bila je član međunarodnog kriznog UN tima tokom poplava koje su pogodile Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku u proleće 2014. Školovala se u Americi, Češkoj, Danskoj, a u Beogradu je završila Ekonomski fakultet.

 

Danas u okviru svoje funkcije vodi i Represent Academy, edukacijski brend Represent System-a u okviru koga se organizuju međunarodno sertifikovane škole LSPR, Content Academy, seminari, treninzi, mentorski program I druge obuke.

Jelen Mikić

15% popust na prijave do 15. marta - cena sa popustom 725 EUR NETO

10% popust na prijave do 07. aprila - cena sa popustom 765 EUR NETO,

* troškovi hotela i prevoza nisu uračunati

Hvala na prijavi.
Šaljemo Vam uskoro sve informacije.

bottom of page